Over ons

Vanuit de overlegwet Huurder-Verhuurder is Huurdersraad Albanianae de onafhankelijke vertegenwoordiger van alle huurders bij Woonforte. De Huurdersraad is er voor ieder huurder maar ons hoogste orgaan is de Algemene Ledenvergadering.

De Algemene Leden zijn die huurders die zich verenigd hebben in een BewonersCommissie en zij beslissen over belangrijke onderwerpen die zijn vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst met Woonforte.

Het bestuur van de Huurdersraad bestaat uit vrijwilligers die de spreekbuis zijn van de huurders en BewonersCommissies naar Woonforte, de Gemeente, politieke organisaties en ander externe organisaties die zich bezig houden op het gebied van wonen binnen Alphen aan den Rijn.

De Huurdersraad onderneemt actie op dié gebieden die alle huurders en/of bewoners aangaan en daarmee de gezamenlijke belangen raken. Dat kan betekenen, acties richting Woonforte maar ook acties richting de Gemeente.

Heeft u een klacht over de dienstverlening van Woonforte en komt u er met hen niet uit? Ook dan kunt u een beroep doen op de hulp en ondersteuning van de Huurdersraad want de Huurdersraad overlegt en onderhandeld op een gelijkwaardig niveau met Woonforte en kan u daardoor met raad en daad bijstaan. Klik hier voor meer info.